Topkwaliteit kunsstof kozijnen

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze vanwege hun lage kosten en omdat zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Ze worden echter vaak gezien als plastic ogend, wat een nadeel kan zijn. Dit hoeft echter niet zo te zijn.

Kunststof, hout of aluminium?

Wij leveren en installeren kunststof kozijnen met houtimitaties die bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout. Daarnaast kunnen we ze een aluminium uitstraling geven. Op deze manier kunt u genieten van alle voordelen van kunststof, terwijl u nog steeds een esthetisch aantrekkelijke en waardevolle uitstraling heeft, alsof het van hout of aluminium is gemaakt.

Wilt u weten welke kozijnen het beste aansluiten bij uw wensen en uw woning neem dan contact met ons op.

Energiezuinig

Onze kunststof kozijnen zijn ontworpen om uitstekende isolatie te bieden voor uw huis, waardoor het in de zomer koel blijft en in de winter minder te verwarmen. Dit maakt onze kozijnen geweldig voor zowel uw portemonnee als het milieu. Naast energiezuinigheid bieden onze kunststof kozijnen ook bescherming tegen extreme weersomstandigheden en kunnen ze het buitenlawaai beperken tot wel 28 decibel, afhankelijk van het glastype dat u kiest. Dit betekent dat u van een rustige thuisomgeving kunt genieten zonder gestoord te worden door het weer of buitengeluid.

Kömmerling

Wij werken met de kunststof profielen van Kömmerling. Kömmerling is één van de meest bekende premiummerken. Kömmerling onderscheidt zich als een full-range leverancier met name door zijn uitgebreid assortiment ramen en deuren. Met een breed gamma aan systemen wordt de basis gelegd voor de realisatie van individuele, creatieve oplossingen. Bovendien is het merk Kömmerling toonaangevend in PVC-profielen voor tal van toepassingen.